Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:39 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 10:37

«Μηδέν εσείς, μηδέν και εμείς…»: Αντιδράσεις στους αστυνομικούς του Αγρινίου για τις μηδενικές μεταθέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των αστυνομικών σε πολλές περιοχές της χώρας έχει προκαλέσει η απόφαση του συμβουλίου συμπληρωματικών μεταθέσεων αστυνομικού προσωπικού για μηδενικές μεταθέσεις.

Εξαίρεση δεν αποτέλεσε και η Αιτωλοακαρνανία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, που εδρεύει στο Αγρίνιο, να αναρτά την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΜΗΔΕΝ ΕΣΕΙΣ – ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ…

Προφανώς κύριοι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι αριθμοί. Δεν εστιάζετε στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, που στην περίπτωσή μας και όσον μας αφορά είναι η ασφάλεια των πολιτών της περιοχής μας. Όπως καλά γνωρίζετε, χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ανάπτυξη – ούτε ευημερία στην περιοχή μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ και ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ στο Συμβούλιο, ότι οι πολίτες της περιοχής μας είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Επίσης, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να στερεί την ΕΛΠΙΔΑ σε κανέναν αστυνομικό που χρόνια βρίσκεται μακριά από τον τόπο συμφερόντων του να υπηρετήσει σε αυτόν.

Θα μας πείτε ότι δεν έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο μπαίνοντας στην αστυνομία ότι θα πρέπει να υπηρετήσει στον τόπο συμφερόντων του, αλλά θα σας πούμε ότι πρέπει πρώτα να καταργήσετε όλα τα «παράθυρα» για να εμπεδωθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης στους αστυνομικούς.

Από τα χείλη της πολιτικής ηγεσίας υπήρξε δέσμευση για απαλλαγή αστυνομικών από το πάρεργο της επίδοσης δικογράφων. Αλήθεια γιατί πάντα είστε συνεπής στην έκπτωση και στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των αστυνομικών;;;;;;

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 191 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.