Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:25 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 20:41

Τι είπε ο Θ. Πλεύρης για το γραφείο του ΕΟΠΥΥ Αγρινίου στον Γ. Βαρεμένο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέση στο κλείσιμο των γραφείων και του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ Αγρινίου πήρε ο Θάνος Πλεύρης με τον οποίο επικοινώνησε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Συνείδηση» και του sinidisi.gr για την κατάργηση της υπηρεσίας και τις δραματικές συνέπειες που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη, υπήρξαν αντιδράσεις και σε πολιτικό επίπεδο.

Ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος, σε επικοινωνία του με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, μετέφερε το κλίμα αναστάτωσης που επικρατεί με την εξελισσόμενη κατάργηση του Γραφείου του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο.

Ο κ. Πλεύρης είπε ότι υπάρχει ένα οργανόγραμμα του ΕΟΠΥΥ, το οποίο ακόμη εξετάζεται και θα ληφθούν σύντομα αποφάσεις. Η αίσθηση του κ. Βαρεμένου είναι ότι ο απόηχος των αντιδράσεων έχει φθάσει στο υπουργείο και αυτό δεν μπορεί να μην επιδράσει στην ενδεχόμενη αναστολή των ενεργειών που προκάλεσαν την αναστάτωση. Ωστόσο, όπως επισημαίνει, απαιτείται επαγρύπνηση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.