Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:35 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 19:02

«Συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του το γραφείο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του το γραφείο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
 
Μετά από επικοινωνία που είχε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με την Διοικήτρια του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Θεανώ Καρποδίνη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε για πιθανό κλείσιμο του Αποκεντρωμένου γραφείου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στο Αγρίνιο πήρε τη διαβεβαίωση ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται.

Ο κ.Παπαθανάσης δήλωσε:

«Το Αποκεντρωμένο γραφείο του Ε.Ο.Π.Π.Υ. στο Αγρίνιο συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του. Οι φαρμακοποιοί του Αγρινίου και των περιχώρων θα συνεχίσουν να υποβάλλουν κανονικά τους λογαριασμούς τους στο γραφείο του Αγρινίου όπως και μέχρι σήμερα. Επίσης δεν αλλάζει κάτι και στη μέχρι σήμερα εξυπηρέτηση των πολιτών»

Διαβάστηκε 175 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.