Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 10:34

«Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» και «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» το Νοέμβριο στο Αγρίνιο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ανακοινώνει ότι δύο σπουδαίες εκδηλώσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου, θα λάβουν χώρα τον προσεχή Νοέμβριο στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος, με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου, διοργανώνει το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου» την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ενώ μια ημέρα νωρίτερα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»

Πρόκειται για δύο εκδηλώσεις της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, οι οποίες έχουν θεσμοθετηθεί και καθιερωθεί στη συνείδηση της κοινωνίας, ενώ χαρακτηρίζονται από τη μαζική συμμετοχή και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ένα διήμερο που κυριολεκτικά προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό, απευθυνόμενο σε μικρούς και μεγάλους.

Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να βγουν όλοι στους δρόμους, να αθληθούν, αλλά και να αναζητήσουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της ιστορίας της πόλης!

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, για αμφότερες τις εκδηλώσεις, θα ανακοινωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Διαβάστηκε 245 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.