Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 12:17

Η «φλόγα της Αγάπης» στο Αγρίνιο την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 20:00

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την  Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2022 ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία  με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου υποδέχονται  την «φλόγα της Αγάπης»,  της 20ης  #Επετειακής# Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τη συγκέντρωση των μοτοσυκλετών στο Δημοτικό  πάρκινγκ  (πρώην Σφαγεία),  στις 7.15μ.μ. όπου θα ξεκινήσουν την μοτοπορεία  και κάνοντας πορεία μέσα στην πόλη, θα καταλήξουν στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια να παραδώσουν τη φλόγα στους πεζούς λαμπαδηδρόμους. Στη συνέχεια οι πεζοί Λαμπαδηδρόμοι θα συνεχίσουν την πορεία της φλόγας στην οδό  Παπαστράτου  με κατεύθυνση την πλατεία Δημοκρατίας  όπου θ’ ανάψουν το βωμό.

Διαβάστηκε 292 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 13:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.