Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 23:10

Εξαιρετική παρουσία και τριπλή διάκριση του ΓΑΣ Αγρινίου στο Ioannina Lake Run 2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, και ο Κώστας Σταμούλης με 1 ώρα 38:02 πέτυχε ρεκόρ αγώνα. Έτρεξε με μέσο ρυθμό 3’16 / χιλιόμετρο, ενώ κέρδισε και το έπαθλο που θεσμοθετήθηκε για νέο ρεκόρ διαδρομής.

Μεγάλες διακρίσεις για τους πρωταθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου και εξαιρετικές εμφανίσεις όλων των αθλητών που μετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά event της χώρας, το Ioannina Lake Run 2022.

Απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο  Κωνσταντίνος Σταμούλης κερδίζοντας την 1η θέση στα 30χμ με μεγάλο ρεκόρ διαδρομής 1 ώρα 38.01″ καλύπτοντας δηλαδή την απόσταση με 3’16” ανά χιλιόμετρο!

Την 1η θέση κατέλαβε και ο Νίκος Σταμούλης στα 10χλμ, ενώ την 2η θέση κατέλαβε στα 5χμ η πρωταθλήτρια μας και προπονήτρια του συλλόγου Ελένη Νικολοπούλου με χρόνο 20’09”.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Καψάλης στα 10χλμ και οι Κώστας Ματσούκας και Αθανάσιος Ζαρκαδούλας στα 30χλμ.

«Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Μπάμπη Ποσονιδη, είναι μεγάλη τιμή που έχουμε έναν τόσο σπουδαίο προπονητή στην πόλη και στο δυναμικό μας. Συγχαίρουμε θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τους διοργανωτές και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους», τονίζει η σχετική ενημέρωση του ΓΑΣ.

ΓΑΣ Αγρινίου 18 9 2022

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 292 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.