Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 19:22

Αγρινιωτάκι διαπρέπει στο (ινλάιν) χόκεϊ στη μακρινή Νέα Ζηλανδία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το χόκεϊ για τους Έλληνες είναι σχεδόν άγνωστο, ακούγεται σαν… εξωτικό άθλημα.

Για τον λόγο αυτό ακούγεται και ως παράδοξο που σε αυτό το σπορ διαπρέπει ένα Αγρινιωτάκι… Για την ακρίβεια διαπρέπει στο Ινλάιν χόκεϊ (inline hockey).

Το Αγρινιωτάκι είναι ο 12χρονος Δημήτρης Καβαλλάρης και διαπρέπει στο άθλημα γιατί ζει μόνιμα με την οικογένειά του στη Νέα Ζηλανδία.

Αγρινιωτάκι διαπρέπει στο (ινλάιν) χόκεϊ

Το Ινλάιν χόκεϊ προέρχεται από το χόκεϊ επί πάγου με τη σημαντικότερη διαφορά ότι παίζεται με πατίνια ινλάιν αντί για παγοπέδιλα.

Στο απαιτητικό αυτό άθλημα, ο Δημήτρης είναι ταλέντο, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις και σκοράρει ακατάπαυστα. Καταγράφει σημαντικές επιτυχίες και σε πρόσφατο τουρνουά της ηλικίας του διακρίθηκε ως ο καλύτερος παίκτης.

Συμμετέχει πλέον σε ομάδα που (στην ηλικία του) αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα, στους Vipers του Ώκλαντ. Ο Δημήτρης έχει θέληση και ικανότητες. Του ευχόμαστε να πάει ψηλά. Για να έχουμε να το λέμε στο Αγρίνιο…

Στις φωτογραφίες ο Δημήτρης (DIMI) με το νούμερο 98 στη φανέλα.

 Αγρινιωτάκι διαπρέπει στο (ινλάιν) χόκεϊ Αγρινιωτάκι διαπρέπει στο (ινλάιν) χόκεϊ  Αγρινιωτάκι διαπρέπει στο (ινλάιν) χόκεϊ   Αγρινιωτάκι διαπρέπει στο (ινλάιν) χόκεϊΑγρινιωτάκι διαπρέπει στο (ινλάιν) χόκεϊ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 613 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.