Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 19:44

ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΗ - σειρά 97η

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

- Ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Σόρα καθώς επίσης και ο Μπελαμύ δημιούργησαν τους κατοίκους της Λεμουρίας με ύψος 3 έως 4,5 μέτρα με κιτρινωπό καφετί δέρμα σαν εκείνο του ρινόκερου ή του κροκόδειλου και εκτός απο τα δύο μάτια και ένα στο σβέρκο.

- Η ήπειρος Λεμουρία ήταν μια μεγάλη μάζα ξηράς που κάλυπτε ένα μέρος του Ινδικού και Ειρηνικού ωκεανού απο την Μαδαγασκάρη ως την Κεϋλάνη και απο την Πολυνησία, μαζί με τα νησιά του Πάσχα, μέχρι την Ανταρκτική.

- Θιβετιανά κείμενα αναφέρουν ότι η Ήπειρος αυτή ήταν πολιτισμένη προτού λάμψει στον ουρανό η σημερινή Σελήνη μας. Ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι της ήταν σοφοί και επιδέξιοι, κι έχτιζαν μεγάλα σπίτια απο κρύσταλλο.

- Και μετά τίθεται το  ερώτημα; Μήπως οι αρχαίοι Έλληνες είχαν στο μυαλό τους αυτή την ήπειρο όταν απένειμαν στους Αρκάδιους το όνομα Προσελήνιοι (Προσεληνιακοί άνθρωποι);

- Σε όλα τα μεγαλιθικά έργα κυριαρχεί ένα θεϊκό σύστημα που επιδιώκει να φέρει σε πλήρη αρμονία το γήινο κόσμο με τον αστρικό. ΄Ότι ειναι επάνω να είναι και κάτω, γιατί τότε βασιλεύει η ουράνια αρμονία και τα πράγματα δεν γίνονται "άνω -κάτω".

- Τα μεγαλιθικά έργα σαν κακοί αγωγοί του ηλεκτρισμού, συγκρατούν τα ηλεκτρικά φορτία και παρουσιάζουν μια σταθερότητα στα φαινόμενα του ηλεκτρομαγνητισμού.

- Οι πολύτιμοι λίθοι με τη δομή τους, τα χρωματά τους και τις ακτινοβολίες τους συνδέονται με τις κοσμικές ακτινοβολίες και αποτελούν ρυθμιστικούς παράγοντες της ζωής.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBest.gr

Διαβάστηκε 547 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 20:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Φρίξος

Συντάκτης άρθρων, το περιεχόμενο των οποίων είναι το απόσταγμα εμπειριών και γνώσης γύρω απο τον άνθρωπο, τη ζωή, την κοινωνία, την ιστορία, την πολιτική κ.α. Τα άρθρα αυτά αποσκοπούν στην αυτοβελτίωση όλων μας.
Η γνώση είναι δύναμη !!!