Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 18:50

Η… “Θεοπούλα” με καταγωγή από το Θέρμο αρχικά δεν ήθελε να πάρει μέρος στο “Παρά Πέντε”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και στο περιοδικό “7 Μέρες Tv” για τη συμμετοχή της στην εμβληματική σειρά “Παρά Πέντε” Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε τον λόγο που την έκανε να αλλάξει την αρχική της αρνητική στάση για τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ περιγράφει και την πρόσφατη συνάντησή τους.

Ο κόσμος σας αγάπησε πολύ μέσα από το “Παρά πέντε”…

Και εγώ αγάπησα πολύ τον κόσμο μέσα από αυτή τη σειρά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μού έκανε πάρα πολύ καλό, όπως και σε όλους τους άλλους ηθοποιούς και πρέπει να του έχουμε αιώνια ευγνωμοσύνη. Στη ζωή μου είχα παίξει πολύ θέατρο αλλά δεν είχα αυτό που λέμε ευρύτερη αναγνώριση και προβολή.

Με το “Παρά πέντε” ήρθε για μένα το κατάλληλο τάιμινγκ. Και να σκεφτείτε ότι δεν ήθελα να πάρω μέρος στη σειρά και η μακαρίτισσα η Ειρήνη μού είπε, “Έφη μην πεις όχι, αυτός είναι ο ρόλος της ζωής σου”.

Συνάντησα τυχαία τον Γιώργο πρόσφατα σε ένα θεατρικό πολυχώρο. Αυτός έκανε πρόβες για μια θεατρική παράσταση και εγώ γυρίσματα για τα “Νούμερα”, μια σειρά στην ΕΡΤ με τον Φοίβο Δεληβοριά όπου υποδύθηκα ως γκεστ τη μάνα του Σταμάτη Κραουνάκη. Με βλέπει, λοιπόν, ο Γιώργος και πέφτει στην αγκαλιά μου. Φιλιά, γέλια… Αξίζει πολλά αυτό το παιδί, αγωνίζεται και για μια καλύτερη κοινωνία.

yupiii.gr

Διαβάστηκε 580 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.