Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 19:19

«Εσκισε» η Αμάλ στην tropical πρεμιέρα των Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς στο Λονδίνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καταιγισμός φωτογραφικών φλας στην επίσημη πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί «Εισιτήριο για τον παράδεισο» στην καρδιά του Λονδίνου λόγω της παρουσίας του διάσημου ζεύγους Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ και βέβαια της δημοφιλέστατης Τζούλια Ρόμπερτς.

Με εξωτικό σκηνικό, γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια και φυτά που παρέπεμπαν στην υπόθεση της ταινίας, οι δυο super stars εμφανίστηκαν πολύ χαρούμενοι και ευδιάθετοι. Ο 61χρονος Τζορτζ με σκούρο κοστούμι και γιλέκο, όπως πάντα εξωστρεφής και φιλικός και η 54χρονη Τζούλια με πολύ ιδιαίτερο φόρεμα με ασπρόμαυρα γκράφιτι και σμόκιν σακάκι Alexander Mc Queen έδειχναν πολύ κεφάτοι που ξανάσμιξαν στη μεγάλοι οθόνη 21 χρόνια μετά την περιπέτεια «Συμμορία των 11».

Η Αμάλ Κλούνεϊ όμως ήταν τελικά που έκλεψε την παράσταση. Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ στα 44 χρόνια της, έδωσε το παρών με φόρεμα Galliano σε γραμμή slip dress στον απαλό, βεραμάν τόνο της μέντας γεμάτο κεντημένες πέτρες. Αξεσουάρ εκθαμβωτικά διαμάντια και κλασικές γόβες. Στο beauty look υπερίσχυσαν τα πλούσια, κυματιστά της μαλλιά και το κατακόκκινο κραγιόν.

Ακόμα μια φορά ο Τζορτζ της κρατούσε σφιχτά το χέρι και έδειχνε πως την καμαρώνει απεριόριστα. Η μεγαλοδικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει εκτόπισμα star στο κόκκινο χαλί και η φιγούρα της είναι μοναδική. Στην έξοδό της εκτός του event της πρεμιέρας άφησε τα εκπληκτικά πόδια της γυμνά με κίτρινο super mini αποδεικνύοντας πως μια μαμά δυο παιδιών μετά τα 40 μπορεί να φαίνεται σαν super model.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστηκε 352 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.