Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:30

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με το απόλυτο καρφί για τον ΣΚΑΪ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και η υποδοχή από τους συντελεστές του Πρωινού στην αγαπημένη σεφ ήταν πανηγυρική!

Αρχικά, η Δούκισσα Νομικού είπε: «Είσαι το γούρι μου στον γάμο μου με τον Δημήτρη γιατί μου είχες δώσει τη μυστική σου συνταγή για το σουφλέ πορτοκαλιού και τον τυλίξαμε».

Στη συνέχεια, και αφού η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρέλαβε την ανθοδέσμη που έστειλε ο Θοδωρής Κυριακού, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αργυρώ επέλεξε φέτος να γυρίσει στον ΑΝΤ1, στο σπίτι της το τηλεοπτικό, διότι με συνδέει πραγματικά προσωπική φιλία».

Όταν ήρθε η σειρά της σεφ να πει δυο λόγια από την πλευρά της, έπεσε στον αέρα και το απόλυτο καρφί για τον ΣΚΑΪ.

«Είναι πολύ ωραία η ζωντανή καλημέρα. Ωραίες είναι οι εκπομπές, αλλά το ζωντανό μου έλειψε πάρα πολύ. Αυτό το να σας λέω καλημέρα και να είναι τώρα, 12 η ώρα το πρωί. Να μην είναι 12 το βράδυ και να λέω καλημέρα», είπε.

Θυμίζουμε ότι ο ΣΚΑΪ είχε αλλάξει των ώρα προβολής της εκπομπής της Αργυρώς, ώστε να ξεκινάει νωρίτερα η Ιωάννα Μαλέσκου. Έτσι, η σεφ έλεγε καλημέρα στις 13:15, μια ώρα που δεν είναι και η δημοφιλέστερη για να αποφασίσει κάποιος τι θα μαγειρέψει το μεσημέρι.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.