Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 18:44

Η Γη της Ελιάς: Καθηλώνει το νέο τρέιλερ του β΄ κύκλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, έρχεται και το μεγάλο κανάλι έδωσε πριν από λίγη ώρα στην δημοσιότητα το νέο τρέιλερ το οποίο καθηλώνει.

Κανείς δεν είναι ασφαλής και η ιστορία που καθήλωσε χιλιάδες θεατές επιστρέφει γεμάτη αγωνία και σασπένς.

Στον αέρα το νέο τρέιλερ της Γης της Ελιάς

Στο επίκεντρο των εξελίξεων έρχονται πολλά πρόσωπα. Ο Φίλιππος και η Βασιλική, οι οποίοι θα κινδυνεύσουν θανάσιμα με την γυναίκα να πέφτει θύμα απαγωγής και η Αθηνά η οποία θα βρεθεί στην φυλακή για τον φόνο του Δημήτρη ζώντας στην κυριολεξία μια κόλαση είναι κάποια από τα πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο προκαλώντας ένα ντόμινο ανατροπών και συγκλονιστικών εξελίξεων.

Νέα πρόσωπα, νέες ιστορίες και μια πλοκή εξίσου δυνατή με την πρώτη σεζόν έρχεται με σκοπό να καθηλώσει το φανατικό κοινό της σειράς που την περσινή σεζόν κέρδισε το στοίχημα. Ο δεύτερος συναρπαστικός κύκλος της σειράς, Η Γη της Ελιάς, έρχεται τον Σεπτέμβρη μέσα από την συχνότητα του Mega πιάνοντας την ιστορία από εκεί που την άφησε τον Ιούνιο. Η συνέχεια στις οθόνες μας σε λίγο καιρό….

mega tv 24 8 2022

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.