Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 21:00

Θα χωρίσουν Μαθιός και Βασιλική στον «Σασμό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προ των πυλών βρίσκεται η νέα σεζόν για τη δραματική σειρά «Σασμός» και όσο πλησιάζει ο καιρός της προβολής των νέων επεισοδίων, τόσο περισσότερα spoilers έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν.

Η τύχη του Μαθιού, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος, είναι στο επίκεντρο όλων, αφού την ημέρα που θα παντρευόταν την αγαπημένη του, συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στη φυλακή.

Η Βασιλική, την οποία υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι η ομορφότερη ημέρα της ζωής της μετατράπηκε σε έναν κακό εφιάλτη.

Τις πρώτες στιγμές αμέσως μετά τη σύλληψη η παραλίγο νύφη είναι μπλεγμένη και δεν ξέρει τι και ποιον να πιστέψει. Ο γιος της, Νικηφόρος, που υποδύεται ο Γιώργος Αμούτζας, τη συμβουλεύει να παραμείνει ψύχραιμη. Εκείνη θέλει να δει τον αρραβωνιαστικό της στο τμήμα και να πάρει εξηγήσεις. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η εμπιστοσύνης της έχει αρχίσει να κλονίζεται. Από τη μία δεν θέλει να πιστέψει πως ο Μαθιός είναι φονιάς και από την άλλη σκέφτεται, ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και κάποια δυσάρεστη εξήγηση θα κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του Μαθιού.

Όταν μαθαίνει ότι η μαρτυρία του Μανώλη ήταν αυτή που έστειλε τον σύντροφό της στη φυλακή, ξεσπά. Τη στιγμή που ο Σταματάκης αφήνεται και πάλι ελεύθερος, μετά την ομολογία της Καλλιόπης, το ζευγάρι βρίσκεται ξανά μαζί και πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ο Μαθιός ξέρει πως έχει πει ψέματα στην αγαπημένη του και δεν μπορεί άλλο να την κοροϊδεύει. Οι τριβές ανάμεσά τους είναι πλέον σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χωρισμός δεν θα αργήσει να έρθει.

protothema.gr

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.