Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:58 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 09:35

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου το 9ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα χθες, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022, το 9ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών Αμφιλοχίας, στη γενέτειρά τους τη Βαλμάδα. Πλήθος πιστών παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Συλλειτούργησαν οι ιερείς: π. Ευστάθιος Καραδήμας, π. Ευάγγελος Τσόντζος και π. Σάββας Γεωργιάδης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου Άνω Ιλισίων, επικεφαλής των Βαλμαδιωτών της Αθήνας.

Το αναλόγιο πλαισίωσαν οι: Χαραλαμπίδης Βησσαρίων, Παππάς Παναγιώτης, Τσακούμης Απόστολος, Γελαδάρης Κωνσταντίνος και Κοκορόσκος Ιωάννης.

Ο π. Σάββας στην ομιλία του αναφέρθηκε στη χάρη της Παναγίας και στη βοήθεια που προσφέρει στους πιστούς.

Με την ευκαιρία του 9ου Ανταμώματος ευχήθηκε σε όλους, ντόπιους και φιλοξενούμενους, να συμβάλουν στο ξαναζωντάνεμα του χωριού και στην αναβίωση των παραδόσεών μας. Ευχήθηκε, επίσης, του χρόνου το Αντάμωμα να γίνει σε καλύτερες συνθήκες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι:

1) κ. Σαλμάς Μάριος, βουλευτής του Νομού μας και πρώην υπουργός.

2) Ο αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Κώστας Ριζογιάννης.

3) Ο πολιτευτής του Νομού (και πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου) κ. Αθανάσιος Παπαθανάσης και

4) Ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ζωγράφου Αττικής.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε κέρασμα στον αύλειο χώρο του Ναού και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να ανταλλάξουν ευχές και να συσφίξουν τις σχέσεις τους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 272 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.