Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 11:49

Ένωση Αγρινίου: επίσημος χορηγός του Παναιτωλικού μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την Ένωση Αγρινίου, η οποία θα αποτελέσει επίσημο χορηγό της ομάδας, προβάλλοντας το λογότυπο του συνεταιρισμού στο οπίσθιο μέρος της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.

Το κοινό όραμα για την ανάπτυξη της πόλης και του νομού, όπως αυτό παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τα όσα έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ Παναιτωλικός από τη μία πλευρά και η Ένωση Αγρινίου από την άλλη, ήταν ο συνδετικός κρίκος που αποτέλεσε τη βάση για τη μακροχρόνια συνεργασία, η οποία και έχει ποικιλοτρόπως εκφραστεί, καθώς οι δυο φορείς μοιράζονται και υπηρετούν το ίδιο όραμα.

Όπως εύστοχα έχει παλιότερα δηλώσει ο πρόεδρος του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, οι δύο Οργανώσεις, έχουν θετικά «σημαδέψει» την Αιτωλοακαρνανία με το έργο τους και πορεύονται έχοντας ως απώτερο σκοπό το καλό ετούτης της πόλης και την αναβάθμισή της. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναιτωλικός ιδρύθηκε το 1926 και τέσσερα χρόνια μετά, η Ένωση Αγρινίου.

  • Σήμερα ο Παναιτωλικός αποτελεί πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, η δε Ένωση αναγνωρίζεται ως μια από τους πλέον υγιείς και καινοτόμες συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας.

Τα λογότυπα των δύο οργανώσεων, είναι σήματα κατατεθέν για την πόλη και διαβατήριο εγγύησης για την υπόλοιπη χώρα.

Διαβάστηκε 263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.