Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 19:00

Καινούργιο: Αγωνιούν για τα αντιπλημμυρικά στο «Λιγόρεμα» και ζητούν ενημέρωση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τα αντιπλημμυρικά έργα στη θέση «Λιγόρεμα» στο Καινούργιο αγωνιούν κάτοικοι της περιοχής.

Με ερώτηση τους προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ζητούν ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων. «Αυτό που ζούμε κάθε χρόνο είναι μαρτύριο και το ρέμα έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη των τοπικών κατοίκων», σημειώνουν.

Αναλυτικά η ερώτηση κατοίκων«Λιγορέματος» προς Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν στη θέση «Λιγόρεμα».

Βλέπουμε ότι το καλοκαίρι τελειώνει και δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα σχετικά με το έργο που έπρεπε ήδη να έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

Πριν ένα μήνα περίπου ενημερωθήκαμε από ανάρτηση που έγινε σε διάφορες ιστοσελίδες ότι το μόνο που έμενε ήταν η έγκριση από τη Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών έργων και ότι το έργο θα αρχίσει άμεσα αλλά ακόμα μέχρι και σήμερα περιμένουμε να έρθουν για το έργο.

Αυτό που ζητάμε να μάθουμε είναι αν το έργο θα πραγματοποιηθεί και δεν θα πάρει αναβολή πάλι όπως γίνεται εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό που ζούμε κάθε χρόνο είναι μαρτύριο και το ρέμα έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη των τοπικών κατοίκων.

Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΙΓΟΡΕΜΑΤΟΣ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 302 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.