Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 18:39

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το «καυτό» μοντέλο που φέρεται να έχει σχέση με τον Χρήστο Μάστορα (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αποκάλυψη του ειδυλλίου από την Soula Glamorous

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν οι φήμες πως Ο frontman των «Μελισσών», Χρήστος Μάστορας είναι σε σχέση με το πανέμορφο μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη. 

Η αποκάλυψη του ειδυλλίου από την Soula Glamorous 

Όλα άρχισαν για ακόμη μια φορά από τον viral λογαριασμό Soula Glamorous που έχει κατά καιρούς αποκαλύψει αρκετά ακόμη φρέσκα ειδύλλια, χωρισμούς, εγκυμοσύνες και γενικά spicy gossip news. Από τότε λοιπόν που η γνωστή Soula έκανε λόγο για νέο έρωτα ανάμεσά τους, όλοι άρχισαν να υποψιάζονται πως όντως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι εθεάθησαν μαζί για ποτό σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα και πάλι με τη Soula Glamorous, ο τραγουδιστής και front man του συγκροτήματος MEΛΙSSES και η Influencer ήταν διαχυτικοί και δεν προσπαθούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, φεύγοντας από το κλαμπ, επέστρεψαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Είναι δεν είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο για την 26χρονη, ότι μοιάζει με της Scarlett Johansson.








 
 
Διαβάστηκε 585 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 22:47
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.