Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 12:51

Αναμένεται παράταση για την υλοποίηση του 20% των σχεδίων βελτίωσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προς υπογραφή βρίσκεται η σχετική υπουργική απόφαση.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022 αναμένεται να δοθεί παράταση υλοποίησης των σχεδίων βελτίωσης.

Το παραπάνω επισημαίνει ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ κ. Διονύσης Σταμενίτης, μετά από επικοινωνία με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στύλιο αναφορικά με το ζήτημα της προθεσμίας υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης - Δράσεις: 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020».

Όπως ενημέρωσε ο υφυπουργός αναμένεται να δοθεί παράταση υλοποίησης.

Με την προς υπογραφή απόφαση παρατείνεται για 3 μήνες η προθεσμία, διευκολύνοντας τους δικαιούχους που αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω κυρίως καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην προμήθεια των Γεωργικών Οχημάτων εξαιτίας των συνολικών καθυστερήσεων που υφίστανται στο χώρο της εμπορίας οχημάτων.

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.