Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 22:29

Προβλημάτισε ο Παναιτωλικός στην πρόβα τζενεράλε – Ηττήθηκε 4-2 από τον Αστέρα Τρίπολης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε να είναι πιο έτοιμος εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με τους Αρκάδες να επικρατούν με 4-2 του Παναιτωλικού σε φιλικό αγώνα.

Ιδανική πρόβα τζενεράλε για τον Αστέρα Τρίπολης, το αντίθετο θα λέγαμε για τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο έτοιμοι και να επικρατούν με 4-2 των αντιπάλων τους, στους οποίους έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο Μλάντεν.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Ηρακλής Μεταξάς κατέβασε τον Αστέρα Τρίπολης με 4-2-3-1 και τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Τον Καρμόνα δεξί μπακ, τον Άλβαρες αριστερό και τους Ατιένθα και Καστάνιο στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ τους Στάνκο και Μουνάφο και πίσω από τον Μπενίτο τους Τιλίκα, Μπερτόγλιο και Ριέρα.

Με 4-2-3-1 κατέβασε και τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ανέστης, δεξί μπακ ο Λιάβας, αριστερό ο Χουχούμης και στο κέντρο της άμυνας οι Λάρσον και Κορνέλιους. Φλόρες και Τσινγκάρας ήταν τα αμυντικά χαφ, με τους Ντίας, Χατζηθεοδωρίδη και Ντουάρτε πίσω από τον Καρέλη.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Η αρχή έγινε για τους γηπεδούχους με τον Τιλίκα να κάνει το 1-0 με προβολή. Στο 21’ οι Αγρινιώτες κατάφεραν να κάνουν το 1-1 με τον Λιάβα να βρίσκει εξαιρετικά τον Καρέλη και αυτός να σκοράρει και με το 1-1 να πηγαίνουν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Σαρωτικός ο Αστέρας στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετική με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά στο 49’ μετά την σέντρα του Γκαρντάβσκι ο Μπαράλες με κεφαλιά έκανε το 2-1, δίνοντας προβάδισμα στους Αρκάδες, που στο 53’ με τον Μπερτόγλιο είχαν και δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπερτόγλιο έγινε δημιουργός κάνοντας τη σέντρα και ο Καστάνιος με κεφαλιά έκανε τρία τα γκολ του Αστέρα. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 71’ ο Γκαρντάβσκι έκανε με τακουνάκι το 4-1, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά του το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν και άλλο στο σκορ με τον Τασουλή να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και τον Κορνέλιους να ευστοχεί στο πέναλτι για το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 263 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 09:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.