Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 17:58

Το μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τις φωτογραφίες της από την παραλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της στην παραλία, μέσω Instagram.

Φορώντας το μπλε ολόσωμο μαγιό της, τα γυαλιά και το καπέλο της, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, τη χαρά της επειδή μπορεί να απολαύσει τον ήλιο στην παραλία, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των γιατρών της.

Μετά την ανάρτησή της, δέχτηκε αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους ωστόσο, εκείνο που θέλησε να μοιραστεί δημόσια, ήταν το μήνυμα μιας μητέρας για τον γιο της. Η γυναίκα της έστειλε:

«Ο γιος μου να ξέρεις μου είπε ότι αν δεν μπορούσες θα σου κράταγε ομπρέλα μέσα στη θάλασσα. Πόση αγάπη μας έχεις γεμίσει» και η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε: «Πόσο όμορφα τον μεγαλώνεις» και πρόσθεσε: «Γύρω μας υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι».

Δείτε το Instagram story της

«Η χαρά μου απερίγραπτη όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας», έγραψε χθες στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε τις φωτογραφίες της από την παραλία

Protothema.gr

Διαβάστηκε 1020 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.