Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 19:05

O Παραολυμπιονίκης, Πάνος Τριανταφύλλου, στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσέλκυση νέων εθελοντών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παραολυμπιονίκης, Πάνος Τριανταφύλλου, στηρίζει έμπρακτα τις καθημερινές ανθρωπιστικές δράσεις που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, με δική του πρωτοβουλία, πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικό σποτ του Ε.Ε.Σ, με σκοπό την προσέλκυση νέων εθελοντών που θα ενισχύσουν άμεσα την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά ο Οργανισμός για να ανταποκριθεί πλήρως στις συνεχείς προκλήσεις της κοινωνίας. Το εν λόγω μήνυμα αποτελείται από οπτικοακουστικό υλικό με διάφορες δράσεις του Ε.Ε.Σ. αναδεικνύοντας την ουσιαστική συμβολή των εθελοντών του στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί, πόλεμοι κ.α.) αλλά και στη διαρκή ενίσχυση που παρέχει σε όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας.

C0029.MP4.18 58 48 82.Still001

Δείτε το βίντεο του Ε.Ε.Σ. εδώ:

Σημειώνεται ότι, ο Πάνος Τριανταφύλλου, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα θέλησης, ψυχικής δύναμης, αγωνιστικότητας, ήθους και ύφους, έχει αναδειχθεί δύο φορές Παραολυμπιονίκης στην ξιφασκία με αμαξίδιο, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα σε όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις

 

Διαβάστηκε 223 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.