Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 12:21

Ο Αύγουστος της Παναγίας - Χρόνια πολλά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλό Δεκαπενταύγουστο, καλή Παναγιά

 

 

book

button

«Η Θεοτόκος είναι μυστήριο κρυμμένο στο μυστήριο του Χριστού. Μυστήριο που λειτουργείται και προσκυνείται, που προσεγγίζεται και οικειοποιείται στην Εκκλησία και τη λατρεία της Εκκλησίας.»

panagia

«Για εμάς τους σημερινούς ανθρώπους που ταρασσόμαστε από τα αυξανόμενα πάθη μας και κλυδωνιζόμαστε στην ταραγμένη θάλασσα του βίου μας, που βρισκόμαστε σε απορία και απόγνωση εξ αιτίας της συγχύσεως και της παραφροσύνης, της αντιφάσεως και της διαψεύσεως, της αδιαφορίας και της σκληρόητας του πολιτισμού μας, η Θεοτόκος παραμένει το αιώνιο θαύμα, η μόνη καταφυγή και ελπίδα μας.»

Από τον πρόλογο του συγγραφέα

 

book

button

Το όνομα της Παναγίας σταλάζει βάλσαμο στην ψυχή των πιστών σε όλο τον κόσμο. Η μεγάλη αγάπη των πιστών, τα αμέτρητα θαύματά της αλλά και η λαχτάρα των πιστών σε κάθε γωνιά της γης να τη λατρεύουν φαίνεται από τα προσωνύμιά της

 

Παναγία η Βρεφοκρατούσα, Παναγία η Γλυκοφιλούσα, Πλατυτέρα των Ουρανών, Παναγία η Αθηνιώτισσα, η Θαλασσινή, η των Χαλκέων, Παναγία η Θολοσκέπαστη, Παναγία η Μολυβδοσκέπαστη. Παναγία η Αυγουστιανή, Παναγία η Μεσοσπορίτισσα, Παναγία η Γοργοεπήκοος, Παναγία η Ελεούσα, Παναγία η Παρηγορήτρια, Παναγία η Φανερωμένη.

 

  

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

prosfora

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΕΩΣ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

 

www.porphyrabooks.gr | Επικοινωνία - Contact | Facebook

Διαβάστηκε 763 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.