Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 12:57

2ο ΓΕΛ Αγρινίου: Υπερηφάνεια για την επιτυχία του μαθητή Μ. Πετράκη στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπερήφανη αισθάνεται η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου για την εξαιρετική επίδοση του μαθητή Μανώλη Πετράκη στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νορβηγία.

Σε συγχαρητήρια ανακοίνωση τονίζεται ότι το σχολείο θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του μαθητή και του εύχεται ένα λαμπρό μέλλον.
Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου συγχαίρουν θερμά το μαθητή Πετράκη Εμμανουήλ της Β’ τάξης του σχολείου, για την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στην 63η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΔΜΟ), η οποία διοργανώθηκε με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων από 6 έως 16 Ιουλίου 2022 στο Όσλο της Νορβηγίας.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Ελληνική ομάδα πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ξεπερνώντας χώρες με μεγάλη παράδοση επιτυχιών σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες, ενώ όλοι οι μαθητές διακρίθηκαν κατακτώντας συνολικά 2 Αργυρά μετάλλια, 3 Χάλκινα και μια Εύφημη Μνεία.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια, θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθειά του και τού εύχεται ένα λαμπρό μέλλον πάντα με επιτυχίες.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 526 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.