Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 18:16

Τζένη Καρέζη: Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Καζάκου για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε την ασπρόμαυρη φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media ο ηθοποιός

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η αείμνηστη ηθοποιός, Τζένη Καρέζη και πολλοί έσπευσαν να τη μνημονεύσουν στα social media.

Ανάμεσα σε όσους ανάρτησαν στιγμιότυπά της για τα 30 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τον θάνατό της, ήταν και ο μοναχογιός της, Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της μητέρας του και στη λεζάντα έγραψε «30 χρόνια».

Δείτε τη δημοσίευσή του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε πει για τη μητέρα του: «Με τη μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση νομίζω και η ίδια το αποδέχθηκε κάπως. Ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή, σε κάποια φάση συμφιλιώθηκε με την ιδέα. Δεν ξέρω αν έφυγε χαρούμενη, έφυγε με ένα χαμογελάκι» και πρόσθεσε:

«Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους…

Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη. Εκρηκτικός χαρακτήρας, αν δεν της άρεσε κάτι θα στο έλεγε κατευθείαν τσεκουράτα. Αν κάτι την ενοχλούσε πάνω στη δουλειά…

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες από παλιά. Το θέμα της αντιπαλότητας ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο των σταρ, ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα, υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

protothema.gr

Διαβάστηκε 402 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.