Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 21:22

23 χρόνια μικρότερός της, τον γνώρισε στο «Παρά 5»: Auτός εivαι κούκλος σύντροφος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει 14 χρόνια σχέση με έναν κατά πολύ νεότερο άνδρα.

Η τηλεοπτική «Ζουμπουλία» που όλοι αγαπήσαμε στην πολύ πετυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε» σπάνια απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει σχέση με τον Δημήτρη Τσέλιο, που είναι 23 χρόνια νεότερός της!

Η ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του από το 2008 και δεν την ενοχλεί η διαφορά ηλικίας! Η ηθοποιός είναι 55 χρονών και ο Τσέλιος είναι 32 χρονών! Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 στο “Παρά Πέντε”. Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον βοηθό του σκηνοθέτη της Αγγελικής Λάμπρη στη συνέχεια συνεργάστηκαν στο θέατρο, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά Βέτα Queen του ALPHA.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούσε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν για καιρό η μόνη που γνώριζε για το δεσμό των δύο ηθοποιών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα το ζευγάρι έπαιζε μεταξύ χωρισμών και επανασυνδέσεων, αφού η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε της αναστολές της σχετικά με τη διαφορά ηλικίας.

Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί, αφού έχουν πάρει και την έγκριση της κόρης της Ελισάβετ, Μαρίας, από το γάμο της με τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο.

athensmagazine.gr

 

Διαβάστηκε 645 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.