Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 09:27

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η ιστορία της σειράς ξεκινά αρχές του ’80 σε μαγαζί του Αγρινίου (Photos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η σειρά που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό έρχεται στον Alpha TV

Η ιστορία μας εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1980… Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, δυο κόσμοι και δυο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό κι ανέγγιχτο, έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.

Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως.

Το φως που κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και ν’ αγωνιστείς να το κερδίσεις.

Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

«Αυτή η νύχτα μένει», η μεγάλη παραγωγή του Alpha που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος, έρχεται στο νέο πρόγραμμα με ένα εξαιρετικό καστ σπουδαίων ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική ματιά της Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η κα. Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς, σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Βρισκόμαστε στο Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του ’80. Με φόντο το νυχτερινό μαγαζί «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ, τα φανταχτερά ρούχα και τους δυνατούς προβολείς, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας. Αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Τους χαρακτήρες που θα αλλάξουν τις νύχτες μας, ενσαρκώνει ένα επιτελείο εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών με διακρίσεις και σημαντική πορεία στο χώρο: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

agriniotimes.gr
Διαβάστηκε 784 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.