Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  1:23 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 20:00

«Κύριοι Βουλευτές, θα θέσετε στον Πρωθυπουργό το θέμα του δρόμου Αγρίνιο-Καρπενήσι;»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Κύριοι Βουλευτές, θα θέσετε μεθαύριο στον Πρωθυπουργό το σημαντικότερο αναπτυξιακό θέμα, το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι;».

Το ερώτημα αυτό θέτει στους βουλευτές δημοσίως-με ανακοίνωση- το Συντονιστικό των Πολιτών που αγωνίζεται για το δρόμο.

Και το θέτει με αφορμή την παρουσία-σύμφωνα με τις ανεπίσημες προς το παρόν πληροφορίες-του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την 21η Ιουλίου στην Αιτωλοακαρνανία για την παράδοση της παράκαμψης κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση:

Κύριοι Βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας,

Θα θέσετε μεθαύριο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το πιο αναπτυξιακό θέμα που απασχολεί την Αιτωλοακαρνανία και για το οποίο χιλιάδες συμπολίτες μας αναμένουν και αγωνιούν, το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία που θα συνδέσει τη Δυτική με Ανατολική Ελλάδα;

Είναι τόσο δύσκολο να ξεκολλήσουν τα πρώτα 28 χμ Αγρινίου-Καρπενησίου για τα οποία απαιτείται μόνο ο πίνακας απαλλοτριώσεων ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη;

Περιμένουμε, εκτός και αν ο Πρωθυπουργός ανακοινώσει κάτι ο ίδιος.

Kυριε Πρωθυπουργέ,

Η Αιτωλοακαρνανία των 250.000 κατοίκων έχει μείνει πίσω σε ανάπτυξη. Κανένα σύγχρονο οδικό δίκτυο δε συνδέει την Ευρυτανία με την υπόλοιπη Ελλάδα. Εναπόκειται σε σάς να δώσετε τις ευκαιρίες που αναλογούν και το απαραίτητο βάρος σε όλη την περιοχή της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ώστε επιτέλους να έρθει η οικονομική ανάπτυξη για αυτόν τον τόπο.

Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.