Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 20:05

Στάθης Σχίζας: Το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη του κόσμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αγρινιώτης νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το λόγο που πιστεύει ότι ο κόσμος του χάρισε την πρωτιά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι νομίζετε ότι ήταν αυτό που σας έδωσε τη νίκη;

Αυτή τη φορά, σε αυτό το Survivor, ο κόσμος αποφάσισε με βάση ένα συνδυασμό πραγμάτων, δεν κοίταξε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Προσωπικά είχα σκεφτεί από πριν ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, το πιο δύσκολο στον κόσμο, το οποίο μπορεί να σου αλλοιώσει το χαρακτήρα. Η πείνα είναι κακός σύμβουλος, το ίδιο και ο ανταγωνισμός. Όταν λοιπόν μπήκα στο παιχνίδι είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, πως θα παραμείνω όπως είμαι στη ζωή μου, κι αν με αγαπήσει ο κόσμος, θα το κάνει γι’ αυτό που είμαι.

Πως η στρατηγική μου για το παιχνίδι θα είναι να ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου, με την αγωνιστικότητά μου, με τη δικαιοσύνη μου, θα είμαι πάντα με το δίκαιο και δεν θα αφήσω καταστάσεις και κλίκες να με επηρεάσουν. Και νομίζω πως αυτό αγάπησε ο κόσμος σε μένα, γι’ αυτό ταυτίστηκε μαζί μου και μου έδωσε τη νίκη. Το μεγαλύτερο έπαθλο επομένως είναι η αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω από τον κόσμο.

Άρα, τι νομίζετε ότι πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει το Survivor;

Αυτό το παιχνίδι θέλει να είσαι ο εαυτός σου. Αν προσπαθήσεις να προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι, θα φανεί. Επειδή διαρκεί πολλούς μήνες κι έχει πάρα πολλές δυσκολίες, κάποια στιγμή θα βγει ο πραγματικός σου εαυτός. Αν προσποιηθείς, λοιπόν, θα σου βγει στην πορεία και θα φανεί πιο άσχημο. Αν όμως είσαι εξαρχής ο εαυτός σου θα είσαι αληθινός και ο κόσμος το αληθινό πάντα το στηρίζει και το επιβραβεύει.

newsit.gr

Διαβάστηκε 338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.