Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:34 μμ
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 20:24

Περισσότερα από 2.500.000 ευρώ στον Δήμο Θέρμου για την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές οδοποιίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στον υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό και αρμόδιο για τις Φυσικές Καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο κατά την οποία εξασφάλισε χρήματα για την πλήρη αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας. 

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντάρας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση – δήλωση για το θέμα: 

Συνάντησα σήμερα τον υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό και αρμόδιο για τις Φυσικές Καταστροφές κύριο Χρήστο Τριαντόπουλο και κατόπιν συνεργασίας του με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας Δημήτρη Σκάλκο εγκρίθηκε για το δήμο Θέρμου το ποσό των 1.000.000 ευρώ, ενώ στις αρχές του νέου έτους θα επιχορηγηθεί ο Δήμος μας με το επιπλέον ποσό των 1.600.000 ευρώ με βάσει το τεχνικό δελτίο που υποβλήθηκε στο υπουργείο, για την ολική αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας. Προχωράμε!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 532 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News