Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 19:23

Τηλεθέαση: Θριαμβευτικό φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση της σειράς Άγριες Μέλισσες οι μετρήσεις της Nielsen.

Την τελευταία τους μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν χθες, Πέμπτη 7 Ιουλίου, οι Άγριες Μέλισσες. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που αγαπήθηκε όσο λίγες, έριξε οριστικά αυλαία μετά από τρεις σεζόν.

Το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες ήταν έτσι ακριβώς όπως τον περίμεναν όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές της. Υπήρξε χαρά, στεναχώρια… Υπήρξε δικαίωση, εκδίκηση, απόδοση δικαιοσύνης και πολύ… αίμα!

Πώς τα πήγαν όμως, οι Άγριες Μέλισσες, στην τηλεθέαση;

Στο γενικό σύνολο οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν μέσο όρο 36,7%, φτάνοντας στο τελευταίο τέταρτο (23:30 – 23:45) μέχρι το 43,1%.

Στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος των Άγριων Μελισσών ήταν 33,3%, φτάνοντας στο τελευταίο τέταρτο (23:30 – 23:45) μέχρι το 38,7%.

Η τηλεθέαση

Γενικό σύνολο

Άγριες Μέλισσες – 36,7%

Δυναμικό κοινό

Άγριες Μέλισσες – 33,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστηκε 418 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.