Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 17:43

«Το σπίτι των φωνών» (νέος διαγωνισμός) για Τετάρτη 13 Ιουλίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Πατάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική προσφορά των εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗ θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του ΝΤΟΝΑΤΟ ΚΑΡΡΙΖΙ «Το σπίτι των φωνών»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το σπίτι των φωνών

Οι ξένοι είναι κίνδυνος. Να εμπιστεύεσαι μόνο τη μαμά και τον μπαμπά. Ο Πιέτρο Τζέρμπερ δεν είναι ένας συνηθισμένος ψυχολόγος. Η ειδικότητά του είναι η ύπνωση και οι ασθενείς του είναι αποκλειστικά και μόνο παιδιά. Συχνά τραυματισμένα, σημαδεμένα από δραματικά γεγονότα ή έχοντας σημαντικές πληροφορίες θαμμένες στην εύθραυστη μνήμη τους, πληροφορίες που χρειάζονται η αστυνομία και οι δικαστές στις έρευνές τους. Ο Πιέτρο θεωρείται ο καλύτερος σε όλη τη Φλωρεντία, γνωστός και ως ο υπνωτιστής των παιδιών. Όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την άλλη άκρη του κόσμου, από μια Αυστραλή συνάδελφο που του ζητά να αναλάβει μια ασθενή, ο Πιέτρο αντιδρά με αμηχανία και δυσπιστία. Γιατί η Χάννα Χολ είναι ενήλικη. Η Χάννα βασανίζεται από μια έντονη ανάμνηση, που ίσως να μην είναι πραγματική: μια ανθρωποκτονία. Και για να καταλάβει αν αυτό το θραύσμα μνήμης ανταποκρίνεται στην αλήθεια ή είναι ψευδαίσθηση, χρειάζεται απελπισμένα τον Πιέτρο Τζέρμπερ. Η ανάμνηση ανάγεται στην παιδική της ηλικία. Και ο Πιέτρο θα πρέπει να βγάλει στην επιφάνεια το κοριτσάκι που ακόμη υπάρχει μέσα της. Ένα κοριτσάκι με πολλά ονόματα, που έμενε πάντα μακριά από τους ξένους και ζούσε ευτυχισμένο με την οικογένειά του σ’ ένα μαγεμένο μέρος: στο «Σπίτι των φωνών». Εκείνο το κοριτσάκι, στα δέκα του χρόνια, υπήρξε μάρτυρας μιας δολοφονίας. Ή ίσως υπήρξε κάτι περισσότερο από αυτό. Ίσως η δολοφόνος να είναι η ίδια… «Ο Καρρίζι επαναπροσδιορίζει το ψυχολογικό θρίλερ ως κατηγορία, ανεβάζοντας την ένταση στην κλίμακα του κακού, εισχωρώντας ακόμη πιο βαθιά στο σκοτάδι της ανθρώπινης ψυχής». Severino Colombo, Corriere della Sera «Σπουδαίος. Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει πραγματικά τις μοναδικές ικανότητες του Καρρίζι». Sergio Pent, La Stampa «Το να διαβάζεις Καρρίζι είναι σαν να βρίσκεσαι στον Παράδεισο». Ken Follett

Διαβάστηκε 523 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 17:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.