Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 17:38

Μίλτος Ζαμπάρας για νοσοκομείο Αγρινίου: Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα γύρω μας και να μην κάνουμε τίποτα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα γύρω μας και να μην κάνουμε τίποτα;» σημειώνει o πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας σε ανάρτησή του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως σημειώνει το «Νοσοκομείο Αγρινίου καταρρέει (έχει καταρρεύσει είναι το σωστό), γιατροί παραιτούνται, χειρουργεία αναβάλλονται, κόσμος ταλαιπωρείται, κάνει χιλιόμετρα για να βρει Νοσοκομείο».

Η ανάρτηση:

Το Νοσοκομείο Αγρινίου καταρρέει (έχει καταρρεύσει είναι το σωστό), γιατροί παραιτούνται, χειρουργεία αναβάλλονται, κόσμος ταλαιπωρείται, κάνει χιλιόμετρα για να βρει Νοσοκομείο (με τον ορισμό της λέξης), βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρει την υγειά του και για τους περισσότερους είναι απλά Δευτέρα απόγευμα.

Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα γύρω μας και να μην κάνουμε τίποτα; Μέχρι το δικό μας παιδί να αρρωστήσει, μέχρι ο πατέρας μας να πρέπει να χειρουργηθεί; Και αν μέχρι σήμερα την έχουμε γλιτώσει να λέμε ευτυχώς είμαστε τυχεροί;

Αυτή είναι η «επιτελική» λειτουργία της σημερινής δημόσιας περίθαλψης. Βιτρίνα, επικοινωνία και από κάτω χάος και ανθρώπινος πόνος.

Και η ντροπή η ίδια ντράπηκε με αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 453 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.