Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 11:43

Αγρίνιο: Παναιτωλικός, μπάσκετ, στίβος σε ιδανική στιγμή για Έλληνες αθλητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί να περνάει στα ψιλά γράμματα, όμως τα σπορ και ευρύτερα ο αθλητισμός στην περιοχή Αγρινίου και περιχώρων είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι. Ειδικά αν είσαι Έλληνας αθλητής σε νέα ηλικία, πριν βγάλεις όλα όσα μπορείς να προσφέρεις.

Να το δούμε μέσα από τον στίβο και τις πάμπολλες επιτυχίες που έχει δει το Αγρίνιο τους τελευταίους μήνες; Αποκορύφωμα τα όσα απίθανα έκαναν τα αδέρφια Σταμούλη στα 5000 μέτρα, με πρώτη και τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μόλις πριν λίγες μέρες.

Ή μήπως δεν είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός θα είναι μέσα στις λίγες ποδοσφαιρικές ομάδες πρώτης γραμμής που θα έχουν τόσους πολλούς Έλληνες στις τάξεις της; Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ανανέωση Καρέλη και ο ερχομός Χατζηθεοδωρίδη απλώς δείχνουν τον δρόμο, η αγρινιώτικη ομάδα ίσως και να έχει τα πρωτεία στο ντόπιο στοιχείο στην Superleague.

Και να μην ξεχάσουμε το μπάσκετ, φυσικά. Ο δρόμος του Α.Ο. Αγρινίου φαίνεται να περνάει μέσα από τοπικές συνεργασίες και ένωση διαφορετικών αγρινιώτικων δυνάμεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα υποδομών στην περιοχή για φέτος, την Άλφα93, που θα λειτουργεί πλέον ως το φυτώριο για το μπάσκετ του ΑΟΑ, σε μια κίνηση που συζητιέται από όταν θυμόμαστε το μπάσκετ στην πόλη.

Ας μην ακουγόμαστε μόνο για την γκρίνια και την μιζέρια. Γίνονται… πραγματάκια στα μέρη μας και το ελληνικό στοιχείο στα αθλητικά πράγματα δυναμώνει το Αγρίνιο.

Γ.Σ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 493 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 09:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.