Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 11:19

Αποδείξεις τίτλου από Χάκεν και Μόλντε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικά τεστ για την κορυφή δίνουν Χάκεν και Μόλντε, σε Σουηδία και Νορβηγία, αντίστοιχα. Η πρώτη υποδέχεται την Έλφσμποργκ, η δεύτερη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Χακ Καμ.

παοκ φιλικα: Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Ολλανδία!

795. Χάκεν – Έλφσμποργκ (18:30)

Στην κορυφή της Α' Σουηδίας παρέμεινε η Χάκεν, παρότι έφερε 2-2 με τη Χάμαρμπι, αφού παράλληλα ηττήθηκε η ΑΪΚ Στοκχόλμης. Είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, με μόλις μία ήττα έπειτα από 11 αγωνιστικές. Στην έδρα της μετρά 4/5 νίκες, με ισάριθμα Over 3,5 & G/G. Υπέροχα επανήλθε η Έλφσμποργκ μετά τη διακοπή, με το επιβλητικό 4-1 επί της Βάρμπεργκς, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο.

➥ Πανίσχυρη στην έδρα της η Χάκεν, δε θα την αμφισβητήσουμε, ποντάρουμε στον 1 DNB (1.84).

800. Χαμ Καμ – Μόλντε (19:00)

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Χαμ Καμ, έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετά το ενυπωσιακό 3-2 επί της Σάρπσμποργκ, ματς στο οποίο βρέθηκε δις πίσω στο σκορ κι έκανε ανατροπή. Η Μόλντε έχει να αγωνιστεί στην Α' Νορβηγίας από τις 19/6, οπου επικράτησε 2-1 της Οντ εκτός έδρας, φτάνοντας τις έξι σερί επικρατήσεις. Απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Λίλεστρομ, αλλά με ματς λιγότερο.

➥ Μπορεί να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί της, αξίζει το ποντάρισμα στο «διπλό» (2.02).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 288 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.