Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 10:02

Ποντάρισμα στο 2.15 του Ντόντσιτς και στο λάτιν αουτσάιντερ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «πάνοπλη» Σλοβενία υποδέχεται την Κροατία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, ενώ, στη Λατινική Αμερική, η Φορταλέζα «φιλοξενεί» την Εστουδιάντες, για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο πλήρης οδηγός για τις βασικές αρχές στο μπλακτζακ

5246. Σλοβενία – Κροατία (21:15)

Στον 3ο όμιλο, η Σλοβενία κινδυνεύει να μείνει εκτός μετά τις δύο ήττες που υπέστη από τη Φινλανδία κι αναγκάστηκε να... επιστρατεύσει τους NBAers, Ντόντσιτς, Ντράγκιτς, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στη νίκη 90-71 επί της Ιταλίας, σε φιλικό. Ουραγός στο γκρουπ η Κροατία (Σουηδία, Φινλανδία, οι άλλες ομάδες), μονόδρομος η νίκη, έχει κι αυτή καλέσει τα αστέρια της (Μπογκντάνοβιτς, Ζούμπατς, Χεζόνια, Ζίζιτς). Περιμένουμε τον Ντόντσιτς να πρωταγωνιστήσει και να σημειώσει τουλάχιστον 24 πόντους, επιλογή που ποντάρουμε στο 2.15.

660. Φορταλέζα – Εστουδιάντες (1/7, 03:30)

Στη φάση των «16» είναι και το Λιμπερταδόρες. Η Φορταλέζα αν και «πρωτάρα» στη διοργάνωση, τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου της και πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ, αν και στο πρωτάθλημα Βραζιλίας... υπολειτουργεί, κινδυνεύοντας με υποβιβασμό. Η Εστουδιάντες ηττήθηκε στα δύο πιο πρόσφατα ματς για τη λίγκα της Αργεντινής, από Ιντεπεντιέντε (2-1 εκτός), Νιούελς (2-0 εντός), όμως διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση, ενώ δηλώθηκαν στη λίστα οι νεοφερμένοι Ροσέιγερ, Πελεγκρίνι, Ερέντια. Ποντάρουμε στο 2.45 του διπλού, με DNB.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 360 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.