Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:11

2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Διδασκόντων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tους τελειόφοιτους και απόφοιτους του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου για τις υψηλές βαθμολογίες που πέτυχαν συγχαίρει ο Σύλλογος Διδασκόντων. Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συγχαίρει θερμά τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του σχολείου που πέτυχαν υψηλή βαθμολογία, εφαλτήριο για την υλοποίηση των ονείρων τους και εύχεται να επιτύχουν στην πρώτη επιλογή τους και να συνεχίσουν τα όνειρά τους με υγεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις πρώτοι του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας πέτυχαν μέσο όρο βαθμολογίας 19.75, 19.33 και ο τρίτος 18.43.

Η σκληρή δουλειά, η μεθοδικότητα και η ψυχική δύναμη των μαθητών μας, υπό την πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών τους, απέδωσαν καρπούς, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για καλή πρόοδο καλές επιλογές σε όλους τους μαθητές, ακόμα και σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν ικανοποιητική βαθμολογία.Η ζωή είναι μπροστά για όλους τους νέους ανθρώπους και έτσι με υπομονή, πίστη και σκληρή δουλειά όλοι μπορούν να επιτύχουν μακροπρόθεσμα όποιο στόχο και αν έχουν θέσει.

«’Ο,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά», Νίκος Καζαντζάκης

Ενδεικτικά σας επισυνάπτουμε μέσο όρο βαθμολογιών πανελλαδικών μαθημάτων των υποψηφίων-τελειόφοιτων του σχολείου μας του τομέα Υγείας-Πρόνοιας- Ευεξίας και του τομέα Πληροφορικής.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.