Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 14:28

UniAdrion (Πρωτοβουλία Αδριατικής-Ιονίου) «Πρόσκληση 10 υποτροφιών για φοιτητές στο Πολυτεχνείο Marche» (Ανκόνα - Ιταλία)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει ότι το Φόρουμ των Πανεπιστημίων Αδριατικής & Ιονίου (UniAdrion - Πρωτοβουλία Αδριατικής-Ιονίου) προκηρύσσει 10  διετείς υποτροφίες για φοιτητές στο Πολυτεχνείο Marche (Ανκόνα - Ιταλία) (ακαδημαϊκά έτη 2022/2023 και 2023 /2024),  από χώρες που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου,  EUSAIR.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν πολίτες των παρακάτω χωρών:

Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία και Σλοβενία.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης μεταπτυχιακού τίτλου πραγματοποιούνται στην αγγλική γλώσσα και είναι:

  • Βιοϊατρική μηχανική,
  • Μηχανική περιβάλλοντος,
  • Καινοτομία και διαχείριση τροφίμων και ποτών,
  • Διεθνής Οικονομία και Εμπόριο,
  • Πράσινη Βιομηχανική Μηχανική.

Η υποτροφία ανέρχεται σε 6.000,00 € για κάθε ακαδημαϊκό έτος (για δύο ακαδημαϊκά έτη κατ' ανώτατο όριο). Οι κάτοχοι υποτροφιών απαλλάσσονται από τα δίδακτρα, εκτός από τον περιφερειακό φόρο που ανέρχεται σε 140,00 € και τέλος χαρτοσήμου 16,00 €.

Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις  08 Ιουλίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους συναδέλφους της UniAdrion - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για Αίτηση εγγραφής παρακαλούμε κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://univpm.elixforms.it/rwe2/module_preview.jsp?MODULE_TAG=Relazioni_int_iscr_IAI .

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.