Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:01 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 00:32

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου ο Κ. Παπαευθυμίου – στη θέση του η Μ. Σερπάνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επικαλέστηκε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις…Αναμένεται να τον αντικαταστήσει η Μαργαρίτα Σερπάνου.

Tην παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Αγρινίου υπέβαλλε σήμερα ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, εκλεγμένος με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Μπορείς» της Χριστίνας Σταρακά.

Ο κ. Παπαευθυμίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας 27/6 του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε το λόγο και έκανε γνωστό πως υπέβαλλε την παραίτηση του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από Δημοτικός Σύμβουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, συνεχών απουσιών και πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την δουλειά μου και θεώρησα πρέπον να το ανακοινώσω ο ίδιος», ανέφερε ο κ. Παπαευθυμίου.

Και συνέχισε λέγοντας: «για να μην διαμορφωθεί μία εικόνα γύρω από την παράταξη μου, παραμένω στην ομάδα της Χριστίνας Σταρακά και στο πλευρό της ομάδας μου».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Νίκος Καζαντζής ζήτησε την επιστολή παραίτησης του ώστε να εκκινήσουν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του.

Τον Κ. Παπαευθυμίου αναμένεται να αντικαταστήσει η Μαργαρίτα Σερπάνου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.