Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 18:07

«Προτεραιότητα η Υγεία των πολιτών» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
«Προτεραιότητα η Υγεία των πολιτών» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας.
Στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Μύτικα παρευρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας. Μετά τα εγκαίνια κ.Παπαθανάσης δήλωσε:
«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Αλυζία αλλά και για το Νομό  μας. Ένα σημαντικό έργο αποδίδεται στους πολίτες. Η μεγάλη προσπάθεια  για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας περνάει μέσα από τις υποδομές της Υγείας. Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση νομός της χώρας. Η αναβάθμιση και η δημιουργία νέων υποδομών στην Υγεία είναι πρώτη προτεραιότητα. Οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες στον τόπο μας πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια  και να έχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο χρονικό διάστημα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του συστήματος Υγείας. Εχει προσληφθεί μεγάλος αριθμός Ιατρικού, Νοσηλευτικού  και βοηθητικού προσωπικού. Η προσπάθεια αυτή με τη συνεργασία όλων πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση με περαιτέρω στελέχωση σε προσωπικό και ενίσχυση όλων των υγειονομικών μας μονάδων ώστε να έχουμε ένα ισχυρό και σύγχρονο σύστημα Υγείας στην υπηρεσία των πολιτών».
Διαβάστηκε 517 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.