Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 10:53

Χριστίνα Σταρακά: «Πρότυπα για την νεολαία μας οι Κώστας και Νίκος Σταμούλης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Κώστα και το Νίκο Σταμούλη, αθλητές του Γ.Α.Σ. Αγρινίου, για την κατάκτηση της πρώτης και της τρίτης θέσης αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ23 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Στα 5.000 μ. νικητής, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ήταν ο Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) με 14.12.74. ενώ τρίτος ήταν ο Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) με 14.32.37.

Ο Κώστας και ο Νίκος είναι αθλητές με προσήλωση στο στόχο, με αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό. Αποτελούν πρότυπο προς μίμηση για τα νέα παιδιά του Δήμου μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Η εξαιρετική τους εμφάνιση και οι διακρίσεις τους μας κάνουν περήφανους και αποτελούν τιμή για τον τόπο μας. Θα είμαστε δίπλα τους για να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους. 

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη.

 

Διαβάστηκε 303 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.