Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:03 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 18:44

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια πολύ σημαντική ημέρα, η σημερινή για τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, αφού εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό, μετά από πολλά χρόνια, το νέο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για το αίσιο τέλος, μιας μεγάλης και σύνθετης προσπάθειας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, ώστε να ετοιμαστούν όσο το δυνατό συντομότερα οι νέες εγκαταστάσεις, προκειμένου να γίνει η μεταφορά των υπηρεσιών.

“Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως έχω πει πολλές φορές, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και αυτό φυσικά μεταφράζεται εμπράκτως από τις αδιάλειπτες παρεμβάσεις μας στην περιφέρεια, με τις ενισχύσεις στις υγειονομικές μας μονάδες”, δήλωσε μεταξύ άλλων, εμφανώς ικανοποιημένος ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Στη λιτή τελετή που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Κώστας Καραγκούνης, Γιώργος Βαρεμμένος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλακης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.