Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 18:41

Το πρόγραμμα ασφαλείας στον κυβερνοχώρο του Αιτωλικιώτη Γ. Μπαρχαμπά έγινε παγκόσμια επιτυχία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε Παγκόσμια επιτυχία εξελίχθηκε πρόγραμμα του Γεράσιμου Μπαρχαμπα το οποίο ειναι ενα σύγχρονο και προηγμένο πρόγραμμα ασφαλείας στον κυβερνοχώρο και έχει σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν πως λειτουργεί η Κοινωνική Μηχανική.

Ήδη απο τις πρώτες ημέρες το πρόγραμμα ανέβηκε στην κορυφή των trends του Github στην κατηγορία του, πιάνοντας άλλες φορές την 1η θέση, αλλες την 2η αλλα και άλλες φορές διάφορες θεσεις εντος της καθιερωμένης 25δας, άλλες φορές ημερησίως και άλλες εβδομαδιαίως.

Το πρόγραμμα δημοσιεύθηκε και σε αρκετά απο τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά σάιτ που ασχολούνται με τις ειδήσεις στον τομέα της Κυβερνοασφαλειας και γενικότερα της Πληροφορικής, όπως το hakin9.org, latesthackingnews.com, kitploit.com, hacking.land, kalilinuxtutorials.com, hackingvision.com, hackeridiot.com, hacker-gadgets.com, vulners.com, hacking.reviews, professionalhackers.in, redpacketsecurity.com, haxf4rall.com, itsecuritynews.info, itechnews.co.uk, getinfosec.news και άλλα ακόμη και θεωρείται απο τα ποιο σύγχρονα και αποτελεσματικά στην Κοινωνική Μηχανική.

Η Κοινωνική Μηχανική γνωστή και ως (Social engineering) είναι η χειραγώγηση ατόμων με σκοπό την απόσπαση πληροφοριών μέσα απο διάφορες τεχνικές.

Το πρόγραμμα ονομάζεται Mip22 και έχει φτιαχτεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς και μόνο.

Φέρει την άδεια GNU General Public License v3.0 και οποιαδήποτε περιττή χρηση του προγράμματος απαγορεύεται.

Ο κατασκευαστής δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κακόβουλη χρήση απο τον οποιονδήποτε.

Το πρόγραμμα είναι συμβατό με Λειτουργικά συστήματα Gnu/Linux και Android.

Ο Γεράσιμος ασχολείται ενεργά με τον τομέα της Κυβερνοασφαλειας, ειναι Ηθικός Χάκερ και έχει δημιουργήσει περισσότερα απο 30 προγράμματα καθώς και μια κονσόλα για Βιντεοπαιχνίδια Retro.

Βίκυ Μπαϊρακτάρη / meapopsi.gr

Διαβάστηκε 691 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.