Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:21 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 10:55

Δήμος Ξηρομέρου: Δράσεις καθαριότητας στον Πρόδρομο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε δράσεις καθαριότητας στον Πρόδρομο προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου, με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.

“Με προγραμματισμό και ιεράρχηση καλύπτονται όλες οι Κοινότητες και αυτές οι δράσεις θα συνεχιστούν ανελλιπώς, γιατί όλοι οι δημότες δικαιούνται να παίρνουν υπηρεσίες από τον Δήμο στον οποίο πληρώνουν τα ανταποδοτικά τους”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

“Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό στους δημότες”, υπογραμμίζεται.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.