Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 12:38

Ο Μιχάλης Σταμουλάκης προπονητής ανδρικής ομάδας μπάσκετ της ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η διοίκηση και το τμήμα Καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία με το Μιχάλη Σταμουλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Ο Μιχάλης μεγάλωσε και ανδρώθηκε μπασκετικά μέσα από τις ακαδημίες της Γ.Ε.Α., την οποία υπηρέτησε ως αθλητής του ανδρικού τμήματος για 18 χρόνια, εκ των οποίων τα 8 ως αρχηγός. Έχει επίσης αγωνιστεί, σε Αστέρα Πολυγώνου, Άμιλλα Περιστερίου, Α.Ο. Αγρινίου, Παναιτωλικό και Βόνιτσα.

Πρόκειται για διπλωματούχο προπονητή, με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των προπονητών των ακαδημιών της Γ.Ε.Α., ενώ κατά το παρελθόν έχει βρεθεί στην αντίστοιχη θέση σε Άμιλλα Περιστερίου και Αστέρα Πολυγώνου. Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι σε ανδρικό επίπεδο έχει κοουτσάρει με επιτυχία τις ομάδες των Αργοναυτών Αγρινίου και του Αιτωλικού, τις οποίες κατόρθωσε να προβιβάσει στην Ά ΕΣΚΑΒΔΕ.

Διαβάστηκε 232 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.