Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:04 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 14:42

Aγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον Κόμβο Παναιτωλίου ως το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, σύμφωνα με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα.

Ειδικότερα αφορούν τον Κόμβο Παναιτωλίου (χιλιομετρική θέση 63+750) μέχρι και το Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας (χ/θ 67+000) και λαμβάνονται για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης, αποκατάστασης και άρσης επικινδυνότητας εισόδου – εξόδου Αγρινίου.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 21/06/2022 έως και το Σάββατο 03/09/2022, εκτός Κυριακής και αργιών, κατά τις ώρες 07:00 έως 18:00 .

Συγκεκριμένα, αποσκοπώντας στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων αποφασίστηκε συγκεκριμένα:

Α. τμηματικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των κινούμενων οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 64+000 έως και την χ/θ 67+000, μεταξύ των ήδη κατασκευασμένων κυκλικών κόμβων και εισόδων/εξόδων από/προς τις παράπλευρες οδούς, με εκτροπή της κυκλοφορίας και διεξαγωγή αυτής, μέσω αυτών.

Β. εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και διεξαγωγή της κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 63+750 έως και την χ/θ 64+000, ώστε να πραγματοποιείται τμηματική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, η οποία θα είναι συνεχόμενη και κυλιόμενη.

Μετά την κατασκευή κάθε τμήματος, η ροή εργασιών θα μεταφέρεται στο επόμενο τμήμα του ίδιου ρεύματος κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται πάνω στο τμήμα της οδού που έχει ήδη κατασκευασθεί.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, η οποία θα ισχύει καθ’ όλο το 24ωρο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.