Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:22 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 14:39

Σωματεία Συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας: κάλεσμα στην πανελλαδική συγκέντρωση διεκδίκησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα συνεργαζόμενα Σωματεία Συνταξιούχων Νομού Αιτωλοακαρνανίας καλούν τους συνταξιούχους του νομού στην πανελλαδική συγκέντρωση διεκδίκησης, που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες  στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Ιούνη 2022 ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η ανακοίνωση: 

Τα  τελευταία  χρόνια  έχουμε δεχθεί τεράστια  μείωση στο εισόδημά μας από όλες τις  κυβερνήσεις . Μας  έκοψαν την 13η και 14η σύνταξη, το ΕΚΑΣ, μας έκαναν  οκτώ περικοπές στις συντάξεις. Έχουμε  να δούμε αύξηση  δέκα χρόνια.  Τελευταία  η ακρίβεια μας  αφαιρεί κάθε δυνατότητα ανθρώπινης επιβίωσης.

Κύρια αιτήματά μας, η άμεση και γενναία αύξηση των συντάξεων,  η λήψη γρήγορων  και συγκεκριμένων μέτρων κατά της ακρίβειας και η λήψη μέτρων  στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Καλούμε  τους συνταξιούχους του νομού να συνεχίσουν να δηλώνουν συμμετοχή στα σωματεία τους. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν δωρεάν απ’ όλες τις πόλεις του νομού.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.