Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:21 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 14:38

Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”: Έκκληση για έμπρακτη στήριξη του κατασκηνωτικού προγράμματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έμπρακτη στήριξη της προσπάθειας να υλοποιηθεί με επιτυχία το κατασκηνωτικό πρόγραμμα χάρη στο οποίο φιλοξενούνται οι εκπαιδευόμενοι νέοι του, απευθύνει το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”.

Η ανακοίνωση του Εργαστηρίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα” θα λειτουργήσει το Κατασκηνωτικό του Πρόγραμμα στο χώρο του Ναυταθλητικού μας Κέντρου στο Μεσολόγγι (περιοχή Πλώσταινα) το χρονικό διάστημα μεταξύ 5 και 15 Ιουλίου 2022, όπου οι νέοι μας επί δέκα ημέρες θα απολαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ποιοτικών υπηρεσιών άθλησης, ψυχαγωγίας, περιβαλλοντικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν στους εκπαιδευόμενους νέους μας. Απευθύνουμε έκκληση στους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να προσφέρουν τρόφιμα, λάδι, χαρτικά είδη και απορρυπαντικά (πλυντηρίου ρούχων, πλυντηρίου πιάτων, χλωρίνες, σαμπουάν και αφρόλουτρα) για την υλοποίηση του δύσκολου στόχου μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 293 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.