Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 13:44

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Δράση διανομής παπουτσιών σε παιδιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με τις κοινωνικές δομές του «Κέντρο Κοινότητας» και «Κοινωνικό Παντοπωλείο» , την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 υλοποίησαν δράση διανομής παπουτσιών TOMS σε 314 παιδιά σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο.  «Μαζί για το παιδί», που ταξίδεψε στην πόλη μας για τρίτη χρονιά.

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Σωτηρακόπουλος Γεώργιος ευχαριστεί θερμά την Μ.Κ.Ο. «Μαζί για το παιδί» και την εταιρεία παπουτσιών TOMS που μερίμνησαν και προσέφεραν καινούργια παπούτσια στα παιδιά των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών του Δήμου μας. 

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστηκε 348 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.