Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:39 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 19:50

Την Τρίτη στο Μεσολόγγι ο Καραγιάννης για τις υποδομές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τρίτη 21/6/2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι – Διοικητήριο) θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τα “Έργα και τις Υποδομές στη Δυτική Ελλάδα” και κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γεώργιο Καραγιάννη.

Η έλευση του Υφ. Υποδομών έγινε γνωστή από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Θανάση Μαυρομμάτη. Ομιλητές ακόμη θα είναι ο Περιφερειάρχης Νεκτ. Φαρμάκης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Λίνος Μπλέτσας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μ. Σαλμά, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Θ. Παπαδόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση καθώς υπάρχουν πολλές ανοικτές εκκρεμότητες σε μεγάλα έργα υποδομής στην Αιτωλοακαρνανία, αναμένονται με ενδιαφέρον οι τυχόν ανακοινώσεις από την πλευρά του αρμοδίου υφυπουργού. Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του Υπουργείο έχει προαναγγελθεί για το καλοκαίρι η δημοπράτηση με χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης του μεγάλου αρδευτικού έργου στην Αμφιλοχία με προϋπολογισμό περί τα 65 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές απαντήσεις που εκκρεμούν από την πλευρά του Υπουργείου, όπως τα χρονοδιαγράμματα των αποκαταστάσεων στον Εύηνο, τα αντιπλημμυρικά κατά μήκος της Ιόνιας Οδού, τα αίτημα των Δήμων και της Περιφέρειας για τις αποκαταστάσεις από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή στα τέλη του 2021 και φυσικά το αίτημα για την προώθηση του οδικού άξονας Αστακός – Πλατυγιάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 386 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.