Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 13:32

Απόκτησε τα καλύτερα αξεσουάρ μηχανής και όχι μόνο αποκλειστικά εδώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η φροντίδα της μηχανής δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη της και με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα καταφέρεις να την κάνεις ΄΄παιχνιδάκι΄΄.

Στο Moto Discovery θα ανακαλύψεις ό,τι μπορεί να χρειαστείς για τη μοτοσυκλέτα σου. Μεταξύ αυτών θα βρεις μία σειρά από τα απαραίτητα ψηφιακά όργανα ενδείξεων, αλλά και τάπες λαδιού, που δεν μπορούν να λείπουν από το όχημά σου!

Ψηφιακά όργανα ενδείξεων για τις απαραίτητες μετρήσεις

Τα ψηφιακά όργανα μετρήσεων πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μηχανή, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς τις διάφορες ενδείξεις και να ξέρεις πότε λειτουργεί σωστά και πότε ενδέχεται να πρέπει να ελέγξεις αν είναι όλα εντάξει.

Κυκλοφορούν είτε ενσωματωμένα σε μία βάση τιμονιού είτε είναι ξεχωριστά και συνδέονται εύκολα και απλά. Βρες τα απαραίτητα όργανα μετρήσεων, μεμονωμένα ή διπλών λειτουργιών. Αναζήτησε βολτόμετρα, θερμόμετρα και θερμόμετρα λαδιού ή νερού, στροφόμετρα, ωρόμετρα ή έναν μετρητή πίεσης ελαστικών αναζητώντας τα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του οχήματός σου. Μπορείς, επίσης, να βρεις ψηφιακό όργανο ένδειξης ταχυτήτων και φυσικά ψηφιακό ρολόι.

moto-adv-1.jpg

Ψηφιακό βολτόμετρο και θερμόμετρο, εξαιρετικά λεπτό με πάχος μόνο 10mm. Συνδέεται πανεύκολα, είναι αδιάβροχο και έχει τη δυνατότητα προειδοποίησης υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής τάσης μπαταρίας.

 

Τάπες λαδιού: Οι απολύτως απαραίτητες

Οι τάπες λαδιού σίγουρα είναι από τα πράγματα που πρέπει να φροντίζεις πάντα να υπάρχουν και να είναι εντάξει στη μοτοσυκλέτα σου.

Μία τάπα δοχείων υγρών εξασφαλίζει την αποφυγή διαρροών αφενός και αφετέρου εμποδίζει την εισαγωγή μικροσκουπιδιών και ακαθαρσιών, με αποτέλεσμα να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση η μηχανή. Φρόντισε να προσέχεις σε τι κατάσταση βρίσκεται και να την αντικαθιστάς, όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Βρες την κατάλληλη τάπα, που είναι συμβατή με το μοντέλο της μοτοσικλέτας σου, και απόκτησέ τη άμεσα στο χρώμα που σου αρέσει και, ακόμα, με την επιλογή να διαθέτει και δείκτη θερμοκρασίας.

moto-adv-2.jpg

Τάπα λαδιού, με ενσωματωμένο θερμόμετρο, για διάφορα μοντέλα της Honda. Διαθέτει, ακόμα, αναλογική ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού.

Παράλαβε στην πόρτα σου, με ένα απλό κλικ από το moto-discovery.com, όποιο αξεσουάρ μηχανής χρειάζεσαι για το όχημά σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Διαβάστηκε 1491 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 14:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.